icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • TOKAT KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

TOKAT KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

TOKAT KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge borularØ100`den 2600 çapa kadar SN4 ve SN8 sınıfında TSE standartlarında muflu veya manşonlu şekilde üretilir. Fazladan manşon gerektirmediğinden hem malzemeden hem de işçilikten tasarruf sağlanır. Bölgenin en ciddi sorunlarından olan aşınma, korozyona karşı dirençlidir. İçerisinde taşıyacağı kimyasallara ve dışarıdan maruz kalacağı agresif kimyasallara karşı üretiminde kullanılan Polietilen hammaddesi sayesinde oldukça dirençlidir. Bu kapsamda özellikle kanalizasyon sistemlerinden uzun bir kullanım ömrü sağlar. Bu ömür minimum 50 yıl olmakla beraber kullanıma bağlı olarak 100 yıla kadar çıkmaktadır.

Birleştirme yöntemi olarak muflu ya da manşon conta kullanıldığından sızdırma sorunu ortaya çıkmaz. Yapısı gereği esnek olan koruge borular yer hareketleri karşısında oldukça uyumlu davranır. Bu sayede deforme olmazlar.

Koruge boruların iç yapısı pürüzsüz ve açık renkli bir yapıya sahiptir. Bu iç yapısı sayesinde hem kamera aracılığıyla arıza tespitini kolaylaştırmakta hem de katı partükülleri engellemektedir.

Genel yapısı ise alternatiflerine göre oldukça hafiftir. Nakliye, montaj ve döşeme süreçlerinde oldukça avantajlı hale gelmektedir. Şehirler arası nakliyat esnasında veya depolama esnasında hem yerden hem yakıttan tasarruf sağlanır. Montaj esnasında hafifliği ve kolay birleştirilmesi sayesinde iş gücünden tasarruf sağlanmaktadır. Aynı şekilde döşeme sırasında ağır iş makinesi kullanılmaması ve kolayca sağa sola çekilebilmesi büyük bir avantaj sağlamaktadır.

 

 

TOKAT KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

WhatsApp