icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • RİZE KORUGE BORU VE EK PARÇALAR TEMİNİ

RİZE KORUGE BORU VE EK PARÇALAR TEMİNİ

RİZE KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Dünya’da plastik üremi açısından belirlenmiş ve TSE standartlarında üretimi gerçekleştirilen borularımız polietilen hammaddesini içermektedir. Polietilen korozyona karşı harika bir çözüm olmakla beraber aşınma sorununuda çözmektedir. Bu çözüm sayesinde kanalizasyon, kimyasal maddelerin taşınması ve HES üzerinde kullanılmaktadır.

Rize bölgesi özelinde sağanak yağış ve toprak kaymalarına karşıda yapısı itibariyle bir çözüm sağlamaktadır. Hafif olmasına karşın dirençli bir yapıya sahip olan Koruge Boru yer hareketliliklerinden fazla etkilenmemektedir. Buda yoğun yer hareketliliğine sahip Rize benzeri illerde özellikle altyapı sürecinde Koruge Boruyu vazgeçilmez yapmaktadır.

Uzun ömürlü olmaları nedeniyle dikkat çeken Koruge borular minimum 50 yıl olmak üzere 100 yıla yakın bir ömre sahiptir. Bu ömrü içerisinde oluşacak tamir ve tadilat olaylarına günümüz teknolojisine uygun çözümleri içinde barındırmaktadır. İç yapısının sarı gibi açık tonlara sahip olması kamerayla sorun tespitine yaramaktadır. Ayrıca içinin pürüzsüz bir yapıya sahip olması özellikle katı partiküllerin birikmesini önlemektedir. Bu da daha az sorunla karşılaşmamıza yaramaktadır.

Nakliye ve montaj sürecinde de birçok kolaylığı beraberinde getirir Koruge Borular. Bu kolaylıkları şöyle sıralayabiliriz.

  • Hafif ve iç içe geçen yapısı itibariyle nakliyesi ve depolanması kolaydır.
  • Montaj esnasında az iş gücü gerektirir. Ağır iş makinelerine ihtiyaç duymaz.
  • Arıza tespiti kolaydır.
  • Muflu ve manşon contası sayesinde sızdırmaz.

 

RİZE KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

WhatsApp