icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • ORDU KORUGE BORU TEMİNİ

ORDU KORUGE BORU TEMİNİ

ORDU KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

TS EN 13476-3 , CEN/TC155WI 011 standartlarıyla üretimi gerçekleştirilmektedir. Üretim sürecinde kullanılan hammaddeler kimyasala, korozyona karşı oldukça dirençlidir. Polietilen ayrıca aşınmaya karşıda oldukça korumacıdır.

Ordu gibi şiddetli yağış ve toprak kaymalarının olduğu bölgelerde alt yapıda kullanılacak boruların yer hareketlilerinden çok az etkilenmesi gerekmektedir. Koruge boru gibi esnek ve darbelere karşı dirençli borular yer hareketliliklerinden çok az etkilenir. Bu anlamda Ordu’da kullanıma uygundur.

İki farklı conta sistemiyle birleştirilmektedir. Koruge boru bu birleştirilme sistemleri sayesinde sızdırma yapmamaktadır. Bu direnç 0.5 baza kadar sürmektedir. Muflu veya manşon şekilde birleştirmekte olan Koruge boru her türden şantiye ortamına son derece uygundur.

Koruge boruların bir diğer avantajı hafif olmasıdır. Gerek nakliye esnasında gerekse montaj esnasında birçok kolaylık sağlar. Bir projede önemli aşamalardan ikisi maliyet ve proje hızıdır. Kolay montajı işçi maliyetini azaltır. Hızlı bir şekilde toprağa gömülmesi ise proje hızını hızlandırır.

Proje hayata geçtikten sonra ise tamir ve tadilatın hızlı ve maliyetsiz olması gerekmektedir. Koruge borularımız açık renkli ve pürüzsüz yapıya sahiptir. Açık renkli olması kamerayla arıza tespitini sağlarken pürüzsüz yapısı katı madde birikmesini önler. Ayrıca Polietilen yapısı ve UV ışınlarından az etkilenmesi ömrünü uzatmaktadır. Minimum 50 yıl olmak üzere 100 yıla kadar bir ömrü bulunan borularımız projenizi daha güvenli hale getirmektedir.

 

ORDU KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

WhatsApp