icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • Ordu Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

Ordu Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

ORDU DRENAJ BORU TOPTANCISI (DELİKLİ DRENAJ BORU)

Karadeniz bölgesinde bulunan Ordu ilimiz yıl boyunca yağışlar alır. Tarım alanlarında zararlı suların tahliyesinde (ıslah çalışmaları), inşaat temellerinde, yollarda bulunan banketlerin ıslahında ve inşaatlarda taban suyun tahliyesinde olmak üzere birçok sorunun üstesinden Drenaj Borular sayesinde gelinebilmektedir.

Drenajın uygulanacağı alana yönelik üç çeşit boru imalatı yapılmaktadır. Genellikle PE100 borular katı atık depolamada, koruge delikli drenaj boruları yağmur sularının drenajında ve PVC drenaj boruları hafif yapısı itibariyle daha basit alanlarda kullanılır.

Drenaj borular üç çeşit imalat sayesinde kullanıldıkları alanda birçok avantajı beraberinde getirirler. Hafif yapıları itibariyle taşıma ve istiflenme konusunda kolaylık sağlarlar. Bu yapıları ayrıca uygulama yaparken iş yükünü oldukça azaltmaktadırlar. Uygulama kolaylığı projenin hızını artırır. Çok kumlu arazilerde filtreye ihtiyaç duymazlar. Kullanım ömrünün 50 yıl olması projeyi uzun soluklu kılar. Polietilen hammaddeleri sayesinde zehirli kimyasallardan kendilerini korurlar. Fire vermezler ve iç yapısı sayesinde tıkanmayı önlerler.

Alanda kullanılan beton ve demir borulara nazaran hafif olduğundan ağır iş makinelerine onlar kadar ihtiyaç duymazlar. İç yüzeyleri katı maddelerin yapışıp genişlikten ödün verilmesini önler. Esnek olmaları yer hareketlerinin etkisini düşürür ve uzun ömürlü kılar. Korozyon ve darbelerden etkilenmeleri oldukça düşük olduğundan kimyasal sıvılarında taşınabilmesini sağlar.

Sizlerde bu avantajlı drenaj çözümünün temini ve bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

 

Ordu Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

 

 

WhatsApp