icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • TOSYA KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

TOSYA KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

TOSYA KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

       Tosya Kastamonu ilimizin güzide ilçelerinden birisidir. Yoğun yağışlarla karşılaşan Tosya ilçemiz sel gibi felaketlerle karşılaşabilmektedir. Sel ilçe altyapısına zarar verebilmektedir. Koruge borular esnek yapılarıyla ön plana çıkmaktadır. Esnek yapısı yer hareketliliklerine uyum sağlamasına yarar.

Kanalizasyon gibi altyapı sistemleri esnek olmanın yanında dayanıklılık çok önemlidir. Koruge boruların üretimi esnasında hammadde olarak kullanılan Polietilen ve Polipropilen bu dayanıklılığı sağlamaktadır. Özellikle korozyon, aşınma ve zararlı kimyasalların vereceği hasarı önlemekte büyük bir avantaj sağlamaktadır. Yukarıda yazdığımız gibi esnek yapısı ayrıca bir direnç gücü ortaya çıkarmaktadır. Çakıllı ortamda eğilip bükülerek kırılmayı önler.

Koruge boruları birleştirmek için iki farklı conta yöntemi kullanılmaktadır. Bunlar muflu ve manşom olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. İki conta sistemi sayesinde birçok ortama uyum sağlamaktadır. Ayrıca 0.5 bar basınç düzeyine kadar sızdırmazlık sağlamaktadır.

 

Koruge borular minimum 50 sene kullanıma bağlı olarakta 100 sene kullanılmaktadır. Bu uzun ömrüyle beraber tamir ve tadilat için güzel bir avantajı daha bulunmaktadır. İç yüzeri açık tonda olduğundan kamerayla arıza tespit edilip derhal müdahale edilmektedir.

Hafif bir yapıya sahip olan Koruge Borular hem nakliye hem montajda çok üstün özelliklere sahiptir. Nakliyede iç içe girebilen yapısı sayesinde hem az yer kaplar hem az tonaj yaratır. Montaj sırasında az iş gücü gerektirdiğinden maliyetleri düşürür.

 

 

 

 

 

TOSYA KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

WhatsApp