icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • Tosya Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

Tosya Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

TOSYA DRENAJ BORU TOPTANCISI (DELİKLİ DRENAJ BORU)

İstenmeyen suları, atıkları, kimyasalları ve arazi ıslahı gibi pek çok alanda sıvının transferinde drenaj borular önemli bir alternatif olmaktadır. Projenin ihtiyaçları ve temin edeceklerin istekleri üzerinde birçok alternatifi bulunmaktadır. Drenaj boruları delikli, deliksiz ve yarı drenaj gibi yapıldığı gibi PE100, koruge ve PVC olarak seçeneklerde sunar. Buda sıvının tahliyesinde projenin tam olarak ihtiyaç olan boruyu bulmamızda yardımcı olur.

Beton gibi metal gibi alternatifler özellikle nakliyede ve montajda işleri zorlaştırdığı gibi depolamada da sorun yaşatmaktadır. Drenaj borular bu sorunların üstünden gelmemizi sağlar. Hafif yapısıyla ve iç içe geçebilen türleriyle nakliyede hem yerden hem ağırlıktan tasarruf sağlar. Montaj sırasında ağır iş makineleri gerektirmez ve iş gücünden tasarruf sağlar.

Drenaj borular en az 50 yıl gibi uzun ömürleriyle proje yürütücülerine kolaylık sağlar. Bu 50 yıl ömrü boyunca tamir ve tadilatta sorunun çözümü bulmak için açık renkli yapıya sahip olduklarından kamerayla sorunu tespit etmek açısından kolaylık sağlar.

Polietilen hammaddesi oldukça yoğun olduğundan kimyasallara karşı dirençlidir. Bu sayede aşınma ve tıkanmayı önler. Kimyasalların drenaj borunun içinde tahliyesine müsaade eder. Ayrıca hafif ve esnek yapısı sayesinde yer hareketlerinden ve depremlerden çok az etkilenmektedir.

Tosya civarında drenaj boruları temin etmek ve danışmak için SMS Metal Plastik A.Ş’ye ulaşabilirsiniz.

Tosya Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

 

 

WhatsApp