icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • GÜMÜŞHANE KORUGE BORU TEMİNİ

GÜMÜŞHANE KORUGE BORU TEMİNİ

GÜMÜŞHANE KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Gümüşhane ilimiz şiddetli yağışlar nedeniyle sıklıkla istenmeyen toprak hareketlilikleriyle mücadele etmektedir. Kanalizasyon ve endüstriyel atık su, yağmur suları ,kimyasal maddeler gibi dirençli bir boruyla nakil edilmesi gereken alanlarda sıklıkla tercih edilen Koruge Boru aynı zamanda esnek bir yapıya sahiptir. Esnek yapısı sayesinde toprak hareketliliklerinden etkilenmeyen koruge yapı Gümüşhane’de kullanılmaya uygundur.

Korozyon da yer hareketlilikleri kadar önem arz eder. Kimyevi bir sıvının taşınmasında oluşacak hatalar ciddi sorunlara sebebiyet verebilir. Bu sorunların önüne geçmek amacıyla hammaddesinde Polietilen bulunan koruge boru oldukça dirençli bir yapıya sahiptir.

Gümüşhane’de temin etmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.  Hafif bir yapıya ve iç içe geçebilmesiyle nakliye anlamında oldukça tasarruflu olan boruları temin etmek oldukça kolay.  Hafif olmasının tek avantajı nakliye anlamında değildir. Hafif ve dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için özellikle montaj ve toprağa yerleştirme sürecinde ağır iş makineleri gerektirmez. İşçi maliyeti oldukça düşük olduğu için ekonomiktir. Hızlı montaj edildiği için inşa hızını arttırmaktadır.

İç yüzeyinin pürüzsüz ve sarı renk olması bir çok avantajı beraberinde getirmektedir. Özellikle arıza tespitinde kamera kullanılabilmesi maliyetleri düşürmesi ve sorunun kaynağını keşfetme süresini hızlandırması açısından çok faydalıdır.

Yapısı ve içeriği sayesinde en az 50 yıl dayanıklı olan borumuz kullanıma bağlı olarak 100 yıla kadar dayanmaktadır.

GÜMÜŞHANE KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

WhatsApp