icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • GİRESUN KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TEMİNİ

GİRESUN KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TEMİNİ

GİRESUN KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Uluslararası standartlara göre üretimini gerçekleştirilen Koruge Boruları Giresun civarında sipariş edebilirsiniz. Genelde yağmur suyu, kanalizasyon atık suyu, endüstriyel atık su, HES Su iletim kanalları, drenaj ve kimyasal alanlarında kullanılmaktadır. Bu alanların iletiminde, taşınmasında ve depolamasında kullanılmaktadır. Karadeniz bölgesindeki yer hareketlilikleri göz önüne alındığında esnek yapıda olan koruge borusu tercih edilesidir.

Darbelere karşı direncini kaybetmeyen koruge boruları aynı zamanda zararlı kimyasallara karşıda dirençlidir. Zararlı kimyasallar ve darbelere dayanamayan borular ciddi mali ve manevi sorunlara yol açmaktadır. Atık suyun toprağa ve su kaynaklarına buluşması çevreye ciddi zararlar verebilmektedir. 0.5 bar basınç altında bile sızdırmazlık özelliği bulunan koruge boru bu alandada size avantaj sağlamaktadır.

Bu sızdırmazlığı iki birleştirme yönetimine borcu olan koruge montajı sırasında muflu ve manşon olmak üzere iki yöntem kullanır. Bu iki yöntem sızdırmamazlığı sağlarken aynı zamanda minimum 50 yıl ömür sağlamaktadır. Kullanım şekline göre 100 yıla çıkan bu kullanım ömrü koruge boruları ön plana çıkarmaktadır.

Şantiye alanlarında işçilik maliyetleri ve yapım hızı oldukça önem arz etmektedir. Koruge boruları hafif yapısı ve kolay montajı sayesinde maliyetleri azaltmaktadır. Nakliye esnasında iç içe koyularak alandan tasarruf sağlanmaktadır.

Sarı renkli iç yapısı kamera ile arıza tespiti yapılmasına uygundur. Buda tadilat esnasında ortaya çıkacak maddi hasarın önüne geçmektedir.

GİRESUN KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

WhatsApp