icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • ÇORUM KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TEMİNİ

ÇORUM KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TEMİNİ

ÇORUM KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

 

Koruge borular temin aşamasında nakliye olarak oldukça ekonomiktir. Yapısı sayesinde hem hafif hem dirençli olan Koruge borular bu sayede bir çok sıvının naklinde kullanılmaktadır. HES, Kanalizasyon, Atık Su ve Kimyasal Sıvılarda en çok tercih edilen boru tipidir.

Bu kadar tercih edilmesinde en önemli şey şüphesiz yapısıdır. Polietilen ve Polipropilen hammaddelerinin kullanılması Koruge Boruyu ön plana çıkarmaktadır. Bu hammaddeler sayesinde korozyon, aşınma gibi istenmeyen durumlardan kendini korumaktadır.

Uzun bir ömre sahip olan Koruge Borular en az 50 yıl olmak üzere 100 yıla yakın aktif olarak kullanılabilir. Ömrü sürecinde tamir ve tadilat yönünden açık renkte iç yapısı sayesinde süreci hızlandırmaktadır. Kamera ile arıza tespit edilebilir.

Muflu veya manşon ile birleştirilen Koruge Borular 0.5 bar basınca seviyelerine kadar sızdırma yapmamaktadır. Aşınmayan yapısı sayesinde atık suların temiz toprağa ve temiz suya karışmasını önler.  İç düzeyinin pürüzsüz olması katı partikül birikmesini önler.

Hafif yapısı nakliyede hem yer hem ağırlık kapasitesi açısından oldukça avantajlıdır. Hafif yapısı aynı zamanda montaj ve toprağa döşeme sırasında da çok işe yaramaktadır. Kolay sağa sola taşındığından işçi maliyetlerini düşürür aynı zamanda esneklik sağlar. Montajın kısa süremesi ve ağır iş makinelerine ihtiyaç duymaması hem işçi maliyetlerini düşürür hem proje hızını arttırır.

 

ÇORUM KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

WhatsApp