icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • Bartın Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

Bartın Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

 

Bartın Karadeniz bölgesinde bulunan akarsuyu sayesinde Türkiye’de deniz ulaşımı yapılabilecek güzide illerimizden birisidir. Bu sebeple drenaj sistemlerine sıkça ihtiyaç duymaktadır. Özellikle balçık arazilerde ıslah sürecinde kullanılan pvc ve koruge drenaj boruları Bartın İlinde sıkça kullanılmaktadır. İnşaat temellerinde ve hazır yapıların temelinde fazla suyun tasviyesinde de sıkça PVC drenaj borulara başvurulmaktadır.

Drenaj borular koruge, pvc ve pe100 olmak üzere üç madde üzerinden üretilmektedir. Alanlarına ve kullanımına göre uygun olanı seçmek işinizi rahatlatacaktır. Bütün drenaj borularımız esnek yapıya sahiptir, hafiftir, kimyasallara karşı dirençlidir, yer hareketliliklerinden çok etkilenmezler ve toprakta filtreye ihtiyaç duymadan kullanılabilirler.

Suyun ve sıvının olduğu her yerde ihtiyaç haline gelen drenaj boruları alternatiflerine göre esnek ve hafif yapısıyla tercih edilmektedir. Esnek olduğu için darbelere dayanıklıdır. Montajı kolaydır. Zemine uygulanırken kolaylık sağlar. Hafif yapısıyla nakliye aşamasında istifleme aşamasında ve uygulama aşamasında birçok tasarruf sağlar. İş gücü döşeme esnasında çok olmadığı için işçi maliyetlerini azaltır. Hafif ve yer kaplamayan yapısıyla nakliyeyi ucuzlatır.

Uzun ömürlülük ve tamir-tadilat drenaj çözümler için oldukça önemlidir. 50 yıl en az olmak üzere 100 yıla kadar ömrü olan drenaj borularımız açık renkli yapısıyla kamera arıza tespitine uygun şekilde üretilmiştir. Ayrıca iç yapısındaki kalınlık çözümüyle katı partiküllerin birikmesini önlemektedir.

 

Bartın Drenaj Boru Toptancısı (Delikli Drenaj Boru)

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah. 600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

 

 

Leave A Comment

Fields (*) Mark are Required
WhatsApp