icon

Milli Mücadele’nin 100. Yılında Samsun’dan doğan markamız ile Türkiye’nin alt ve üst yapısını yeniden inşa etmeye hazırız… Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimiz ile milletimize hizmet etmenin, istihdam yaratmanın ve ülke ekonomisine değer katmanın haklı gururunu yaşıyoruz…

  • SMS |
  • ARTVİN KORUGE TEMİNİ

ARTVİN KORUGE TEMİNİ

ARTVİN KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

TS EN 13476-1 ve DIN 16961-16566 standartlarına uygundur. İki birleşim yönetimi ile satışa sunulmakta olup ihtiyaca göre muflu,manşondan yöntemlerinden birisi seçilir.

Karadeniz bölgesinde koruge boru aradığınızda başvurmanız gereken yer SMS Metal Plastik A.Ş’dir.

Paslanma, Kireçlenme veya Oksitlenme olaylarına karşı hammaddesinde bulunan polipropilen ve polietilen sayesinde oldukça etkilidir. Bu etkiyle beraber uzun kullanım süreleri sağlar. Basınç 0.5 bar seviyelerindeyken bu süre minimum 50 yılken, kullanıma bağlı olarak 100 yılı bulmaktadır. Koruge boru grafite benzeyen Karbon siyahının üretiminde kullanılmasıyla ultraviyole ışınlardan (UV) etkilenmez. Bu bileşenler sayesinde koruge boru kimyasala dayanıklı bir şekilde depolama ve taşıma işlemi gerektiren kimya, kanalizasyon gibi alanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir.

Koruge borunun tercihinde bir diğer etken montajdır. Muflu conta ve manşon conta birleştirme yöntemi kullanılmaktadır. 0.5 bar’a kadar sızdırmazlık sağlayan bu birleştirme yöntemlerinin hızlı olması sayesinde proje hızı artmakta ve maliyetler düşmektedir. İnşaat, nakliye ve depolamada kolaylıkla montaj yapılabilmektedir. Malzemenin dayanıklı ve hafif olması sayesinde ağır iş makineleri ve donanımlar olmadan montaj sağlanabilmektedir.

  • Mufsuz boruların esnek bir şekilde üretilebilmesi müşteri açısından kolaylık sağlamaktadır. Muflu olarak 6 metre standartı ile üretilmektedir.
  • Koruge borularının esnek yapısı yer hareketlerinde (deprem,toprak kayması vb.) uyum sağlamasına yardımcı olmaktadır.
  • Sarı renkli iç yapısıyla gerektiğinde kamera ile kontrol yapılabilmesini sağlar.

 

ARTVİN KORUGE BORU VE EK PARÇALARI TOPTANCISI

Koruge Boruları ve tüm ek parçalarını SMS Metal Plastik A.Ş’den temin edebilirsiniz.

Telefonla bilgi almak için hemen Bizi Arayın ! 0362 256 34 55

Adres: Selyeri Mah. 1568. Sok. No:1 Tekkeköy/SAMSUN

Çay Mah.  600.Cad. Hurdacılar 7A/2 Tekkeköy Samsun

Hafta İçi ve Cumartesi – 08:00 ile 19:00 arası açık…
(Pazar Kapalı)

 

 

WhatsApp